Κρασί αρώνια

Ένα κόκκινο κρασί, με μοναδικό σώμα και φίνο άρωμα, που αφήνει τη φρουτώδη επίγευση της αρώνιας. Λίγη προσοχή μόνο, γιατί αν σας αρέσει η γεύση της, τότε να έχετε κατά νου ότι το κρασάκι αυτό πίνεται πολύ εύκολα και μπορεί να ξεπεράσετε το μέτρο.


Πρόκειται για συνδυασμό των ευεργετικών ιδιοτήτων του κόκκινου κρασιού και των καρπών της αρώνιας. Σε αυτό το πολυτελές και ιδιαίτερο «πάντρεμα» αντιοξειδωτικών ουσιών, θα ήταν παράλογο να είχαμε βάλει πρόσθετα και όπως θα περίμενε κανείς, η καλλιέργειες του αμπελιού μας, όπως και της αρώνιας είναι βιολογικές.

Το κόκκινο κρασί, πέρα από θρεπτικό, έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, με πιο γνωστή την αντιοξειδωτική δράση και την προστασία από καρδιαγγειακά νοσήματα και φυσικά τη δημιουργία ευχάριστων αισθημάτων. Όμως υπάρχουν μελέτες που δείχνουν ότι το κρασί καταπολεμά την αναιμία και τον διαβήτη και βοηθά στη μάθηση και τη διατήρηση της μνήμης. Φυσικά, όλα αυτά ισχύουν, εφόσον πίνουμε με μέτρο.

Η αρώνια, γνωρίζουμε ότι είναι πρώτη με διαφορά σε περιεκτικότητα αντιοξειδωτικών ουσιών απ'όλα τα φρούτα, έρχεται να πολλαπλασιάσει τις ευεργετικές ιδιότητες του κρασιού και να προσθέσει και άλλες πολύτιμες. Ας μην ξεχνάμε πως η αρώνια θα μπορούσε κάλλιστα να ονομαστεί το «φυτό θαύμα».

(φιάλες 750ml)